VÅR GÅRD

Husebackens Häst- och fårgård är en liten gård som ligger mellan Stenungsund och Ljungskile och där vi, Inger och Ingemar Uneback, driver en häst- och fårverksamhet. Vi har 7 ponnies och 2 åsnor samt höns, ankor, kaniner, katter och hund. Vi tar emot barn och ungdomar för individuell ridning eller ridning i mindre grupper.  Många som har deltagit i vår verksamhet har fått ett genuint häst- och djurintresse, vilket så småningom har lett till egen häst i flera fall. För presentation av våra hästar och bokning av ridning gå till sidan Våra hästar.

EVENT
Vi är ganska flitigt engagerade för ponny- och åsneridning i olika sammanhang, liksom deltagande i julspel med våra åsnor i kyrkor vid juletid. Vi erbjuder ponnykalas, antingen här på gården eller där man önskar. Kontakta oss för vidare information.

PRAKTIK
Vi tar emot praktikanter från grund- och gymnasieskola, studiebesök från förskolor. Vi har också viss möjlighet att erbjuda feriejobb.  

13 reaktion på “VÅR GÅRD

 1. Hilda

  Hej Inger och Ingemar tycker att ni har en så fruktansvärt fin gård så jag har någon fråga. Har ni kvar gården? Och kan man stalla en ponny på gården ( min ponny ). Min ponny står nämligen på en ridskola nu och jag skulle tycka det skulle vara lite trevilgare/mysigare med en mer privat gård där den ändå har ponny kompisar.
  // Hilda och Winnie 😉

  Svara
  1. Inger Uneback

   Hej Hilda och Winnie!
   Jag har tyvärr inte sett din förfrågan tidigare, för det har varit krångel med hemsidan. Vi har plats för fler ponnisar, du kan väl ringa eller skicka sms om det fortfarande är aktuellt, då får vi pratas vid.
   Hälsningar
   Inger
   070-326 4005

   Svara
   1. Inger Uneback

    Hej Hilda och Winnie!
    Har tyvärr inte sett din förfrågan tidigare då hemsidan har krånglat. Vi har plats för fler ponnys här. Är du fortfarande intresserad, få ring eller skicka sms eller mail.
    Hälsningar
    Inger
    070-3264005

    Svara
  2. Noomi

   Hej Inger! Jag undrar om ni har någon ledig stallplats och isåfall vad månadskostnaden skulle ligga på.
   Har nämligen en ponny som ska byta stall och det skulle verkligen vara mysigt att ha min ponny hoss er.

   Svara
   1. Inger Uneback

    Hej!
    Möjligen kan vi ha en plats om vi gör litet ommöbleringar. Beror också på vad det är för ponny. Slå en signal och berätta lite om dig och hästen!
    Hälsningar
    Inger

    Svara
 2. Bengt Carlsson

  Hej Husebacken!
  Mycket fin och trevlig presentation på er hemsida med en positiv ton rakt igenom.
  Må ni få kraft och hjälp att orka med allt detta, Inger och Ingemar.
  Allt gott

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *